maanantai 26. heinäkuuta 2010

Lappi touri 2010



No se on morjensta taas. Ei oo paljoo tullu päiviteltyä, kun ei ole tullut otettua kuvia. Nyt niitä sitten tuli jonkin verran, kun pohjosessa käväistiin.

Lähettiin sunnuntai-iltana Kajaanista posottelemaan kohti Rovaniemeä n. klo 18 maissa. Ensimmäinen pysähdyspaikka oli Paltamo. Rullattiin jollain raunioilla kunnes alkoi satamaan vettä ja lopuksi käytiin ostamassa pikkusuolaista paikalliselta Neste-huoltoasemalta. Matka pohjoiseen sai jatkua.

Toinen pysähys suoritettiin Puolangalla kun hoksattiin, ettei keretä Pudasjärvelle ennen klo 21 (eli ei olsonia). Kävästiin paikallisessa marketissa ostamassa pari pitkää jonka jälkeen suuntasimme paikkakunnan kovimmalle parkille (kuva alla). Kyseisen parkin flättikurpiin suosittelen lämpimästi nosegrindien tekoa, jos haluaa katkaista kätensä vaikka sairaslomaa tai vmtl:ää varten.
Puolangan jälkeen taivas alkoi näyttää pelottavalta.

Make oli käyny kulumilla. On se kova.


Tämä tuli otettua ennen Ranuaa, kun pysähyttiin heittämään vettä valtion mehtään.


Ranualla vielä skeipattiin, mutta ite en ottanu kuvia vaan tyydyin videokuvaajan osaan. Samulilta luultavasti irtoaa kuvia jossain vaiheessa. Illaksi/yöksi ajeltiin roihin ja otettiin muutamat rentouttavat. Sitten meikä aloitti shown kauniilla kehräämisellä joka tuuditti nuoremmat kollit unten maille.

Jatkuu huomenna...